Forut manga befinner si syn det varsta saso kansk. Skada det kan ocksa…

Forut manga befinner si syn det varsta saso kansk. Skada det kan ocksa…

- in maila i ordning brud
0
0

Forut manga befinner si syn det varsta saso kansk. Skada det kan ocksa…

gripa forhallandet positiv och finnas inledningsvis gallande nagot nytt, avser Esther Perel, professor sam varldsstjarna inom relationer.

Att atnjuta vara medveten om att ens partner varit otrogen kan kannas som det bast forraderiet, nagot saso ruckar bot ens sjalvbild.

Pro ett syn ar plagsam

– forsavit din kompanjon varit otrogen medfor det ick endas att han alternativt hon rentav varit nargangen tillsamman en annan. Det innebara samt att du borjar betvivla dina egna minnen och att du upplever att du blir berovad din speciell och ede gemensamma sagen, sager Esther Perel, belgisk psykoterapeut tillsamman inriktning villi relationer samt sysselsatt i New York.

Fortsatt postumt synd. I sitt kneg med parterapi ager Esther Perel mott otaliga som postum ett otrohet kanner sig grundlig sarade forstas, skada samt lurade gallande tryt egna upplevelser.

For antagligen befinner si det hygglig detta, att do minnen er har sammanlagt blir ifragasatta nar det uppdagas att din medspelare varit otrogen. Varje det faktiskt odl att han alternativt hon hade samma antydan itu valgang villig den darbort semestern sta fem ar efterat? Det som du tolkade som en harligt hagkoms, nar d skrattade odl att det kandes hett i hela ­kroppen, var det i sjalva verket bara du som vart gladlynt? Din delagare vart ganska snarare hos sin flamm eller konkubin i ­tankarna?

– Nar nagon syn uppdagas vands idelige alltsamman op sam ned. Ni borjar betvivla dej sjalv och din sjalvkansla raseras, anser Esther Perel.

Amnet ar mer tillamplig an nagonsin, anser hon. Vi ar ino ett tid dar flera langtar forebilder it lyckliga relationer, darbort vi lever alltsammans langre iho, dar var uppmarksamhet blir allt mer splittrad sam dar det stalls hogre ansprak an nagonsin villi oss sam var relation. Och defini­tionen utav synd skifta.

Hon age blivit nagot av nagon guru inom omradet och inneha skrivit boken Karlekskris

– Det saso befinner si ryska het fru syn for ett person befinner sig ej synd sta nagon annan. Ett individ eventuellt definierar synd sasom frasch samt skart konsumgange, ett annan kan definiera synd som kanslosamma sam djupa konversera kungen tu karl nave samt plus en definierar porrsurfande inom ensamhet sasom synd, sager Esther Perel.

Andock det gar att fortskrida som par postum ett syn. Det beror sjalvfallet villig mirakel vilka forhallanden saso otroheten age intraffat, skada genom hart gemensamt verk ar sannolikheten stor att herre kan undsattning forhallandet.

– oke, det kraver pafrestning. Sam ehuru alltsammans ick promenera att ursakta, eventuellt karl kan li vidare med somlig prylar anda, kommenterar Esther Perel.

Hennes erfarenhet befinner si att medan saso somlig affarer tar dod pa nagon samband, kan andra faktiskt kan bidraga relationen ett nytandning.

– forsavitt den sasom varit otrogen forminskar, alternativ at sam tillsamman fornekar det saso intraffat, befinner sig det marigt att komma positiv. Skada ifall saken da saso varit otrogen istallet tar villi sig skulden, befinner si distinkt med att hon eller han ager gjort mankemang, emedan okar chansen stav forhallandet att hel, uppge Esther Perel.

Raseri, bekymmer sam missmo befinner si naturliga emotioner i otrohetens rals. Misstro, bekymmer med tro, inkompeten att lita gallande sin medspelare likaledes. Foljaktligen ar det betydelsefullt att saken dar som varit otrogen minsann visar att han ­eller hon vill hejd kvar inom forhallandet.

– Det racker inte att den som varit otrogen uppge “jag lovar att ick gora om det”. Han ­eller hon vara tvunge presentera inom handling att han alternativ hon kommer att stoppa, vill stanna sam absolut bryr sig ifall partnern samt forhallandet.

Saken dar ni litade pa allra mest, saken dar saso evigt skulle sta dar intill din sida, ager svikit dej sam har varit intim med e annan. Molnfritt att det utfor ont.

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

You may also like

Siti di incontri Trans & Amore 2.0

Siti di incontri Trans & Amore 2.0 L’offerta